Despre proiect

Sema Parc este un proiect de tip mixed-use, ce implică dezvoltarea pe următoarele destinații: zona office care cuprinde clădiri de birouri de clasă A, zonă comercială & de recreere și ansamblu rezidențial.

Conceptul care sta la baza acestui proiect este ‘’city-in-city’’ si oferă toate facilitățile unui oraș complet. Mixul de funcțiuni, îmbinate armonios, oferă comunității oportunitatea de a redescoperi plăcerea de a munci, a se distra și a locui într-un centru urban modern.

Conceptul inedit, calitatea excelentă a lucrărilor, dar și funcționalitatea si valoarea estetica a acestor constructii cu un grad înalt de tehnologizare sunt elementele care fac diferența în Sema Parc. Propunem un stil de viață orientat către libertatea de mișcare, confort, relaxare și siguranță, aspecte esentiale echilibrului interior.

Sema Parc înseamnă un spatiu viu, armonios și îndrăzneț și va aduce valoare capitalei și oamenilor care vor alege să locuiască sau să lucreze aici.

Sema Parc în cifre

Over964k sqm GBA proiect

Over526k sqm GBA office

Over305k sqm GBA rezidențial

Over93k sqm GBA retail

Beneficii cheie

Mix de funcțiuni

Mixul de funcțiuni, îmbinate efficient indeplinește scopul principal al dezvoltării Master Plan-ului: de a dezvolta un subcentru urban european spectaculos și un mediu atractiv pentru vizitatori, utilizatori, angajați și rezidenți deopotrivă.

Poziționare excelentă

Proiectul se dezvoltă în zona central-vestică, la o distanță redusă față de centru – cca 4 km, cu trafic relativ lejer prin îmbunătățirile de infrastructură (Pasajul Ciurel, Podul Basarab, viitoarea penetrație B-dul Iuliu Maniu – Splaiul Independenței).

Shopping Village

Orientarea către nevoile pieții se oglindește în conceptul de Shopping Village din centrul parcului – cu o varietate de spații  de “street retail”, restaurant, cinema și alte servicii.

Wellbeing – healthy life

Habitatul este favorabil creației și libertății de mișcare, confort și reducerea timpului alocat transportului, aspecte esențiale pentru un echilibru între viața profesională și cea personală.

Green concept

Proiectul oferă un spațiu vibrant și prietenos cu mediul cu multe spații verzi, pasaje pietonale, fântâni arteziene – esplanade și spatii dedicate pentru petrecerea timpului liber.

O comunitate interconectată

În Sema Parc am conceput un mediu favorabil companiilor care vizează dezvoltarea, inovația continuă și excelența în domeniu. Te vei bucura de un hub care îți permite să fii inventiv, într-o continuă evoluție.

Funcțiuni

Location

Sema Parc este pozitionat la cațiva pasi de stația de metrou Petrache Poenaru, aproape de toate mijloacele de transport în comun pe rutele cel mai puțin aglomerate din oras, si acces imediat la autostrăzile A1 | București-Pitești, A2 | București- Constanța.

About River Development

River Development este un dezvoltator imobiliar autohton, susținut de o echipă puternică de profesioniști cu o vastă experiență în planificarea, dezvoltarea și gestionarea de proiecte imobiliare.

În prezent, River dezvoltă proiectele SEMA Parc (Splaiul Independenței) și THE LIGHT (Bulevardul Iuliu Maniu)