Affidea România, principalul jucător din piaţa locală de servicii de imagistică medicală, deschide o clinică nouă în Sema Parc

București, 31 martie 2023 – River Development anunță închirierea unui spațiu de peste 1.000 mp clinicii medicale Affidea, la parterul clădirii de birouri Berlin din Sema Parc. Tranzacția a fost intermediată de Knight Frank România.

Affidea România, subsidiara locală a Grupului Affidea, lider european în servicii performante de diagnostic imagistic, ambulatoriu și tratament, a inaugurat Clinica Affidea Sema, în cadrul Sema Parc, la parterul Clădirii Berlin.

Berlin este una dintre noile clădiri de birouri de clasă A din Sema Parc certificate Breeam Excellent ”in use” și permite acomodarea unei clinici medicale specializate. Clădirea se află în zona vestică a proiectului de reconversie urbană Sema Parc, accesibilă cu ușurință din orice parte a orașului, greație conexiunii directe la infrastructura orașului și la toate mijloacele de transport in comun, inclusiv metrou, stația ”Petrache Poenaru” fiind de altfel în imediata apropiere. Disponibilitatea locurilor de parcare și accesibilitatea cu mașina personală în imediata apropiere a clădirii sunt alte două elemente importante pentru care pacienții și vizitatorii clinicii vor avea tot confortul necesar.

„Suntem încântați să încheiem această tranzacție cu o clinică medicală, lider în servicii de  diagnostic imagistic de înaltă performanță. Comunității noastre de afaceri din Sema Parc i se adaugă serviciile medicate specializate, de înaltă clasă, asigurate de o clinică valoroasă.„ – a declarat Tina Vîrlan, Lease Manager River Development.

Affidea Sema este cea mai nouă clinică din cele 46 pe care Affidea România le deține la nivel național, fiind dotată cu echipamente medicale ultraperformante în care componenta de inteligență artificială (AI) poziționează investigațiile imagistice la un nivel nemaiîntâlnit până în prezent. Așa cum i-am obișnuit pe pacienții noștri, și în această locație, oferim servicii medicale la standarde internaționale, accesibile oricărei categorii de public – atât decontate prin CAS, cât și în regim privat. Pacienții beneficiază de o gamă largă de consultații de specialitate, servicii de diagnostic imagistic ultraperformante, analize de laborator, precum și un centru modern de fizio și kinetoterapie,” a adăugat Răzvan Predica, Countries CEO  România și Ungaria.

 „Mă bucur că am putut contribui la strategia mixului de chiriași din Sema Parc și că parterul clădirii Berlin din proiect a bifat toate cerințele necesare din brief-ul inițial pentru spațiul pe care l-a căutat Affidea”, a spus Oliver Derksen, Associate Director | Office Division Knight Frank Romania

Despre Affidea

Affidea România este singurul furnizor de servicii medicale din țara noastră parte a unui grup european, având 46 de clinici în 26 de orașe. Sub umbrela Affidea România sunt prezente și clinicile Hiperdia, Sanmed, Phoenix, Medsan, precum și ExMed. Echipa Affidea România este formată din 1.500 de profesioniști, peste 900 de clinicieni, anual fiind tratați aproximativ 1,5 milioane de pacienți.

Grupul Affidea este cel mai mare furnizor european de servicii avansate de diagnostic imagistic, ambulatoriu și tratament al cancerului. Înființată în 1991, compania operează peste 330 de centre în 15 țări, furnizând servicii medicale de înaltă calitate pentru 12 milioane de pacienți în fiecare an. Datorită atenției deosebite acordate siguranței pacientului, Affidea este cel mai premiat prestator de servicii de imagistică medicală la nivel european, anul trecut obținând premiul Furnizorul de Diagnostic al Anului, în cadrul HealthInvestor Awards 2022. Peste 75% din centrele premiate de către Societatea Europeană de Radiologie cu 5 stele Eurosafe sunt centre Affidea.