Zona Business

 

Sema Parc include cladiri de birouri de clasa A de trei tipuri, cu un concept original, propice inovatiei si extinderii afacerilor. Forma arhitecturala, structura si localizarea acestora reprezinta o abordare perfect adaptata tendin?elor actuale, in care standardele de organizare a spatiului de lucru vor fi armonizate cu viziunea inedita si specificul fiecarei companii.

 

Cladiri de tip „City”

Amplasate stradal, de-a lungul cursului raului Dambovita, asigura un impact vizual excelent companiilor ale caror standarde impun o imagine puternica si dominanta.

 

Cladiri de tip “Courtyard”

Pozitionate in flancul urmator cladirilor de tip city, cladirile de tip courtyard sunt proiectate pentru a pune in valoare personalitatea companiilor care vor avea sediul aici, oferind echilibru prin functionalitatea si eleganta spatiilor.

Cladiri de tip “Pavilion”

Situate in mijlocul zonei verzi a proiectului, reprezinta constructii independente si / sau interconectabile, beneficiind de administratie proprie si parcare subterana, facilitate oferita unei singure sau mai multor companii ce pot inchiria spatiul unei astfel de cladiri.