World Class Romania va deschide un club de fitness în Sema Parc

Bucuresti, 17 octombrie 2019. River Development, compania care administreaza si dezvolta proiectul imobiliar Sema Parc, anunta semnarea unui contract de închiriere cu World Class România, cea mai mare retea de health & fitness din tara. Noul club de fitness World Class care se va deschide la finalul lunii februarie 2020 va avea o suprafata de 1.355 metri patrati si va pune la dispozitia angajatilor complexului facilitati premium si echipamente sportive de ultima generatie.

 Sema Parc, cel mai mare proiect de regenerare urbana din Bucuresti, este un proiect imobiliar mixt care îsi propune sa acopere o gama cât mai larga de functiuni si facilitati specifice vietii moderne. În acest context, parteneriatul încheiat cu World Class România reprezinta un pas important în extinderea acestui pachet de facilitati conexe, alaturi de cele existente deja în parc.

“Sectorul imobiliar nu mai este astazi doar despre cladiri. Întreaga filosofie din real-estate migreaza catre experiente care si raspunde nevoilor consumatorului modern, fie ca vorbim de segmentul office sau rezidential. Prin prezenta World Class în Sema Parc, largim spectrul facilitatilor oferite deja cu vârful de gama al unei oferte profesioniste, numarul unu în fitness în România. Speram ca acest beneficiu oferit celor peste 8.000 de angajati din complexul Sema Parc sa întareasca portofoliul de angajator al chiriasilor nostri si sa genereze beneficii de sanatate în rândul angajatilor”, a declarat Ion Radulea, CEO River Development.

Noul club de fitness World Class se va deschide în februarie 2020 si se va întinde pe o suprafata de 1.355 metri patrati, oferind noilor membri acces la facilitati premium si echipamente de ultima generatie. Antrenamentele se vor desfasura în zonele moderne de cardio si forta, precum si în studiourile de aerobic si ciclism echipate cu biciclete de înalta performanta.

Obiectivul retelei de sanatate si fitness World Class este de a oferi tot mai multor români sansa de a alege un stil de viata activ si sanatos prin sport, sanatate si fitness, acest obiectiv fiind materializat prin deschiderea unui nou club: World Class Sema Parc, într-o locatie aleasa strategic, în imediata apropiere a unora dintre cele mai importante cladiri de birouri. Aceasta este doar una dintre noile inaugurari pe care le-am planificat pentru viitorul apropiat. Extinderea retelei World Class va continua si speram ca aceasta va aduce o schimbare în stilul de viata al românilor si va transforma #BeHealthy Movement for More Movement lansat? de World Class într-o Miscare Nationala", a declarat Kent Orrgren, CEO al World Class. 

Locatia unica a noului club World Class a fost aleasa strategic, deoarece Sema Parc este amplasat într-o zona foarte accesibila, în cel mai nou pol de dezvoltare imobiliara - zona de centru-vest a Bucurestiului, la 200 m de statia de metrou Petrache Poenaru, 10 minute de centrul orasului, fiind unul dintre cele mai reprezentative parcuri de business din Bucuresti.

În prezent, în Sema Parc, sunt în stadiu de constructie doua noi cladiri de birouri de clasa A, cu o suprafata închiriabila de peste 31.500 mp, cu termen de finalizare în al doilea trimestru din anul 2021. În ultimii trei ani, Sema Parc a fost implicata în dezvoltarea altor trei cladiri de birouri clasa A cu o suprafata totala închiriabila de peste 38.000 mp. Primele doua cladiri (Bruxelles si Paris – cu o suprafata cumulata de 23.500 mp) au fost deja finalizate, cea de-a treia (Berlin – 14.817 mp) fiind livrata recent, în T3 2019.

Despre River Development

River Development este un dezvoltator imobiliar autohton, sussinut de o echipa de profesionisti cu o vasta experienta în planificarea, dezvoltarea si gestionarea de proiecte imobiliare. Prin conceptele, amploarea si unicitatea proiectelor aflate în derulare si a celor care vor urma, si, nu în ultimul rând, prin abordarea inovativa si curajoasa, River Development îsi propune schimbarea arealului central-vestic al Bucurestiului, redând societatii un spatiu urban modern si armonios pentru oamenii care aleg sa locuiasca sau sa lucreze aici.


Despre Sema Parc

Sema Parc este cel mai mare proiect de regenerare urbana a Bucurestiului. Proiectul presupune o dezvoltare imobiliara întinsa pe aproximativ 41 de hectare si o suprafata totala construita de  aproximativ 1 milion de metri patrati.

 

Despre World Class România

World Class România este lider de piata în industria locala de wellness, cu un numar total de 41 (36 de cluburi active si 5 care vor fi deschise anul acesta si în urmatorul) de cluburi de health si fitness din întreaga tara si peste 64.000 de membri. Cluburile World Class ofera servicii la cele mai înalte standarde, facilitati de ultima ora si clase diversificate. World Class România ofera, de asemenea, un concept premium de club de fitness si lifestyle, numit W, în care membrii se pot antrena si relaxa într-un cadru intim si exclusivist.