Turnul

 

Una dintre cele mai impunatoare cladiri din Bucuresti va fi turnul din cadrul Sema Parc, constructie care masoara aproximativ 140 m inaltime de-a lungul celor 42 de etaje. Este o cladire cu o baza ampla a carei amprenta masoara 2.000 mp la sol si care se subtiaza treptat pana la o sectiune de circa 1.000 mp la ultimele etaje.

Daca arhitectura si dimensiunile sunt primele elemente ce atrag atentia asupra acestui turn, alcatuirea este si mai interesanta. Este vorba de un mix de patru functiuni combinate pe verticala. Zona comerciala se regaseste la parter, spatiile de birouri se intind intre etajele 1 si 14, un nou etaj comercial destinat restaurantelor este situat la nivelul 15, urmeaza hotelul de patru stele intre etajele 16-27, urmand ca ultima sectiune a turnului pana la etajul 39 sa fie ocupata de apartamente de lux.

In plus, pe terasa turnului este amenajat un heliport pentru transportul cu elicopterul de care pot beneficia atat clientii turnului cat si alte persoane din afara.

 

Turn Sema Parc

Turn Sema ParcDetalii generale:

 

Inaltime 4S + P + 39 E + 2 etaje tehnice
→ Suprafata construita supraterana - 70.000 mp
→ Suprafata construita subterana - 32.000 mp
→ Parcare subterana pe patru nivele pentru aproximativ 1.195 masini
→ Suprafata de teren aferenta proiectului - 8.000 mp
→ Parter: spatii comerciale integrate zonei comerciale
→ Etajele 1-14 birouri
→ Etajul 15 - restaurante
→ Etajele 16-27 - hotel de 4 stele
→ Etajele 28-39 apartamente de lux

 

La ultimele doua etaje (40-41) vor fi spatii tehnice care vor cuprinde echipamente, centrala tehnica, centrala de ventilatie etc.