Parc de afaceri

 

Segmentul logistic constituie o metoda eficienta si atractiva pentru companii pentru a se organiza si a se dezvolta, prin faptul ca pot beneficia de avantajele infrastructurii, de accesibilitate, de prezenta utilitatilor, de posibilitatea colaborarii directe intre companiile situate in cadrul complexe si mai ales din scaderea costurilor de exploatare, datorita numarului mare de servicii oferite. Construita pe o portiune a site-ului vechii fabrici Semanatoarea, aceasta zona ofera chiriasilor actuali si viitorilor chiriasi toate facilitatile necesare pentru ca acestia sa organizeze si sa desfasoare activitati comerciale, de birou, depozitare si productie. Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati prin click website-ul dedicat. 

Zona parcului de afaceri din Sema Parc ofera companiilor cladiri de birouri de clasa A localizate intr-un mediu natural, echilibrat. Forma, structura si localizarea acestora reprezinta o abordare perfect adaptata tendintelor actuale, in care standardele de organizare a spatiului de lucru trebuie armonizate cu viziunea originala si personalitatea fiecarei afaceri. In acest scop, vor fi dezvoltate trei tipuri de cladiri:


Cladiri de tip "City"

Amplasate stradal, de-a lungul cursului raului Dambovita, asigura un impact vizual excelent companiilor ale caror standarde impun o imagine puternica si dominanta.

Cladiri de tip "Courtyard"

Pozitionate in flancul urmator cladirilor de tip city building, cladirile de tip courtyard sunt proiectate pentru a pune in valoare personalitatea companiilor care vor avea sediul aici, oferind echilibru prin functionalitatea si eleganta spatiilor.

Cladiri de tip "Pavilion"

Situate in mijlocul zonei verzi a proiectului, reprezinta constructii independente si/sau interconectabile, beneficiind de administratie proprie si parcare subterana, facilitate oferita unei singure sau mai multor companii ce pot inchiria spatiul unei astfel de cladiri.

 

 

   
     

 

Faza I de dezvoltare
Faza I de dezvoltare din cadrul parcului de afaceri este formata din doua cladiri de birouri de clasa A: Courtyard # 1 si City # 1. Proiectate avand deschideri largi pe etaje acest fapt creaza posibilitati multiple de configurare a spatiului, conform nevoilor si standardelor proprii companiilor. Cele doua cladiri de birouri au fost vandute inca din 2006 fondului de investitii Europolis pentru 100 milioane euro, fiind cea mai mare tranzactie a anului. Finalizarea constructiei a avut loc in d
Faza intermediara
Proiectul Sema Parc a demarat prin livrarea ansamblului de cladiri Office 1 în anul 2009, si va continua cu etapa proiectelor Office 3 si Office 4. Suprafata totala închiriabila pentru Office 3 si 4 este de 42.000 metri patrati.
Faza II de dezvoltare
Proiectul Office 2 a rezultat ca si concept din masterplanul intregii dezvoltari Sema Parc si va genera aproximativ 66.000 mp suprafata construita suprateran si 36.000 mp subteran definitivandu-se astfel, alaturi de Office 1 (50.000 mp), prima etapa din dezoltarea parcului de afaceri al Sema Parc, respectiv 116.000 mp de spatii de birouri.Faza a doua de dezvoltare consta in constructia a patru cladiri de birouri, proiectate cu deschideri largi pe etaje, fapt ce creaza multiple posibilitati de
Turnul
Una dintre cele mai impunatoare cladiri din Bucuresti va fi turnul din cadrul Sema Parc, constructie care masoara aproximativ 140 m inaltime de-a lungul celor 42 de etaje. Este o cladire cu o baza ampla a carei amprenta masoara 2.000 mp la sol si care se subtiaza treptat pana la o sectiune de circa 1.000 mp la ultimele etaje. Daca arhitectura si dimensiunile sunt primele elemente ce atrag atentia asupra acestui turn, alcatuirea este si mai interesanta. Este vorba de un mix de patru functiuni