Sema New Project - lansarea etapei intermediare Office 3 si Office 4

 

In data de 25 noiembrie 2014 in Atrium House a avut loc lansarea proiectului Sema New Project – etapa intermediara Office 3 si Office 4.

 

Grupul Sema Parc a reluat dezvoltarea proiectului imobiliar mixt de pe fosta platforma industriala Semanatoarea din Bucuresti. Ansamblul, denumit Sema New Project, va cuprinde spatii de birouri, de retail, apartamente si un hotel. Investitia totala a fost estimata la 600-700 de milioane de euro.

 

Lucrarile la prima faza de dezvoltare, cuprinzand doua cladiri de birouri clasa A, vor demara in decursul lunii decembrie.

 

Investitia in prima faza se cifreaza la 10-12 milioane de euro. Spatiile de birouri vor rezulta prin reconversia unor foste hale industriale.

 

Prima cladire de birouri, Office 3 va avea o suprafata inchiriabila de 14.000 de metri patrati, dispusa pe parter si etaj.

 

Cea de a doua cladire, Office 4, va cuprinde 28.000 de metri patrati pe parter+etaj+etaj retras.. Ansamblul de birouri, situat pe Splaiul Independentei , va beneficia de acces facil la zona centrala si de proximitatea statiei de metrou Petrache Poenaru.

 

Urmatorul pas in dezvoltarea proiectului imobiliar consta in lansarea componentei rezidentiale. Aceasta va include in jur de 1.200 de apartamente. Proiectarea a ajuns deja la un nivel avansat.

 

Imediat dupa finalizarea fazei de birouri, se vor demara lucrarile si la zona de retail, conceputa ca un "shopping village”, nu ca un centru comercial “clasic”. Astfel, acesta faza va include patru cladiri, care vor dispune la parter si primul etaj de aproximativ 100.000 de metri patrati de spatii de retail. Deasupra lor vor fi realizate spatii de birouri si locuinte.