De ce Sema Parc?

 

Mix de functiuni

Mixul de functiuni, imbinate eficient, ofera comunitatii oportunitatea de a redescoperi placerea la locul de munca, de a se relaxa in timpul liber si de a locui într-o zona accesibila, cu toate facilitatile in imediata apropiere.


Pozitionare excelenta a proiectului

Proiectul se dezvolta intr-o zona cu acces rapid la toate mijloacele de transport in comun, inclusiv la metrou. Se afla in vecinatatea Universitatii Politehnice, a Lacului Morii si a raului Dambovita.  

Accesibilitate rapida
Distanta redusa fata de centru - la cca 10 minute, cu trafic relativ lejer prin imbunatatirile de infrastructura (Podul Basarab, viitoarea penetratie B-dul Iuliu Maniu - Splaiul Independentei).

 

Facilitati in vecinatate
Pe o raza de 2-2,5 km, exista mai multe centre comerciale: Carrefour Orhideea, AFI Palace, Cora Lujerului, Crangasi Market, Auchan.

 

Spatii generoase de parcare plasate subteran

Parcul va beneficia de aproximativ 14.204 locuri de parcare, amplasate subteran, fiind astfel posibila si maximizarea spatiului verde la nivelul solului.

Flexibilitate si eficienta a organizarii spatiilor

Cladirile de birouri dispun de suprafete mari pe etaje, ce asigura o partitionare eficienta a spatiilor de lucru, datorita conceptului architectural de tip  ‘‘open-space’’. 

 

Servicii complementare activitatii de birou
Receptii centrale, spatii tehnice si de interventie rapida; Servicii disponibile de curatenie si paza, spatii de relaxare, restaurante si coffee–shopuri, toate acestea vor intregi activitatea desfasurata, la standarde europene.

 

 Securitate ridicata prin sisteme inteligente de gestiune a cladirilor

Se la nivelul parcarilor subterane si pana la ultimul nivel al fiecarei cladiri, fiecare centimetru inteligent al cladirii este conectat la o infrastructura de inalta tehnologie ce comunica parametrii legati de securitate, acces si control al unitatilor.

 

 Arhitectura moderna bazata pe valori estetice inalte

Aria destinata receptiei fiecarei cladiri va fi organizata ca spatiu generos, elegant, cu intinse zone vitrate, impresionant ca design si executie, zona de lobby si atrium.

 

Un stil de viata sanatos
Habitat favorabil creatiei si libertatii de miscare, confort si reducerea timpului alocat transportului, aspecte esen?iale pentru un echilibru intre viata profesionala si cea personala.